Розділи допомоги

Товар з уцінкою

Деталі замовлення

Оплата взуття:
- Знижені в ціні товари, які розміщені у нас на сайті, можуть бути відправлені при внесенні повної оплати або мінімальної застави 200 грн.
більше інформації в розділі Оплата замовлення

Оплата доставки:
- Доставку взуття оплачує клієнт у поштовому відділенні під час отримання посилки.
- У разі повернення доставка оплачується клієнтом.

Повернення товару:
- Наш магазин надає можливість повернення зниженого в ціні товару протягом 3-х календарних днів після отримання посилки.
- Товар повинен бути повернутий у такому ж вигляді, як його було Вам надіслано. У разі забруднень після експлуатації взуття на вулиці товар може бути не прийнято.
- Вся сума оплати замовлення відшкодовується протягом 1-7 календарних днів.
більше інформації у розділі Повернення коштів

* На знижений у ціні товар не діє гарантійний термін, який передбачено нашим магазином на товари без уцінки з інших розділів, згідно із Законом України «Про захист прав споживачів»."

Чому на товар діє знижка?

- Недоліки і дефекти будь-якого типу є нормою у продажу будь-якого товару і в таких випадках взуття замінюється на нове або ремонтується, якщо товар підлягає відновленню.

- Якщо дефект не значний і має швидше візуальний характер, у цьому випадку товар відразу потрапляє на сайт з уцінкою.

- Якщо дефект значний, ми передаємо взуття майстру на ремонт і якщо ремонт був успішним, товар потрапляє до каталогу на нашому сайті.

Чи можу я продати своє взуття у вас на сайті?

- Так, але ця опція доступна лише для наших клієнтів. Ми пропонуємо нашим клієнтам розміщувати своє вживане взуття у нас на сайті як один із додаткових майданчиків.