Розділи допомоги

Оплата замовлення

Способи оплати

Оплата за реквізитами:

- Банківський переказ через телефонний додаток, касу банку чи термінал самообслуговування.

* Ми радимо обрати цей спосіб, якщо покупку оплачує хтось із близьких, для переказів готівкою через касу банку або термінал самообслуговування, для прямого переказу через телефонний додаток Monobank та Privatbank. Підходить також для часткових застав (200 грн.) або повної оплати.

Оплата онлайн:

- Google Pay, Apple Pay, карткою Monobank, Privatbank та інших банків через систему LiqPay

* Найзручніший та найшвидший спосіб для автоматичного підтвердження платежу та якнайшвидшої обробки та відправлення замовлення з нашого боку.

Оплата при отриманні ( Післяплата ):

- Якщо товар в наявності на нашому складі в Україні - замовлення можливе при внесенні мінімальної застави 200 грн.
- Якщо товар потрібно замовляти зі складу нашого постачальника в Україні - замовлення можливе при внесенні мінімальної застави 200 грн.
- Якщо товар потрібно замовляти зі складу нашого постачальника в США - замовлення можливе при внесенні застави, що становить 100% вартості товарів.

* Оплата покупки на відділенні Нової Пошти після примірки чи огляду товару. Вартість послуги з тарифів перевізника 20 грн. +2% від оцінки товару, що замовляється. Оплата послуги за післяплату відбувається в момент отримання взуття і оплачується клієнтом.

/use>

- Оплату приймаємо на рахунок ФОП (фізична особа підприємець). Для швидкого проведення платежу відкрито рахунки Монобанк та ПриватБанк. Також ми надаємо фіскальний чек під час отримання застави або повної оплати.
- При внесенні повної оплати Ви заощаджуєте на послугах Нової Пошти (не потрібно сплачувати комісію за післяплату 20 гривень + 2% від суми замовлення)